Bli kund hos oss

K A Lundblad Direkt Order – ett modernt och tidsbesparande beställningssystem som gör ditt jobb mer stimulerande.

Att göra affärer med K A Lundbladh är tryggt, enkelt och säkert. Du gör dina dagliga beställningar direkt i vår app, direkt in i vårt datasystem, på tider när det passar dig. Så länge du har kontakt med ett WiFi-nät är du uppkopplad. Du vet exakt lagersaldo, du vet vad du beställt och kan följa försäljningsframgångar och vad som ökar eller minskar över tid. Du får direkt besked om klipp och andra erbjudanden, och den tid du tidigare lade på att beställa via fax eller telefon kan du nu lägga på trevligare diskussioner.

K A Lundbladh Direkt Order är inte istället för mänsklig kontakt, tvärtom faktiskt. Du får tid över till att förkovra dig produktmässigt och interagera med våra produktexperter för att förädla ditt sortiment.

Gamla tiders rabblande av standardbeställningar är över, samtidigt får du full kontroll. K A Lundbladh Direkt Order (KALDO) är inte ytterligare ett system för automatleveranser där ingen känner eller tar ansvar. Det är ett modernt beställningssystem som gör ditt jobb mer stimulerande.

Kontakta oss för mer information