Exklusiva varor som sätter guldkant på vardagen

Från det billigaste till det mest exklusiva. Inget är oss främmande. Allt kan du beställa av K A Lundbladh. Dessutom till konkurrenskraftiga priser. Guldkant behöver inte vara kostsam.

Vi har odlar- och grossistvänner över hela planeten som förser oss med allt du kan önska inom frukt och grönt. Här nedan kommer ett par utsökta exempel på vad vi tycker ger guldkant på vardagen.

Vit tryffel från Piemonte

Den vita svampen kommer framför allt från Piemonte i nordvästra Italien, men växer även i Slovenien, Albanien, Kroatien, Kosovo, samt ett mindre antal andra länder. Piemontetryffeln kallas även Albatryffel och har det latinska namnet Tuber Magnatum.

Färska toppmurklor från Norrland

Färska toppmurklor från Norrland är en delikatess som uppskattas av många matälskare. Dessa svampar växer i de norrländska skogarna under hösten och plockas för hand av erfarna svampplockare. Toppmurklan har en karakteristisk rund form och är känd för sin goda smak och tilltalande konsistens. Den är också en bra källa till vitaminer och mineraler och kan användas i en mängd olika rätter, från enkel svampsoppa till mer avancerade grytor och såser.