Om vårt sortiment

Principen är enkel. Det du vill ha, det ordnar vi. Eller rättare sagt – med dagens kommunikationer och lite framförhållning går det mesta att skaffa fram. 

Vårt standardsortiment är brett och kunde varit ännu bredare, men vi springer inte fortare än att våra kunder, och i sin tur deras kunder, hänger med.

Efterfrågan varierar över landet där storstädernas utbud som regel är större och mer varierat. Men det håller på att ändra sig. För några år sedan var t ex passionsfrukt en udda frukt i sortimentet, idag säljer den bra och är numera även på kampanj. Erfarenheten har lärt oss att ju bredare sortiment vi erbjuder, desto kunnigare blir konsumenten och desto större blir konsumtionen av frukt och grönt. Därför välkomnar vi utmaningar i sortimentet – det som kan öka intresset för hela varuområdet är bra för alla.

Premium Selection

Vi strävar efter att varje enskild råvara betraktas som premium. Men ibland får vi in frukt och grönt som har det lilla extra. Det kan vara en svårodlad sort, en ny variant, en särskilt lyckad skörd eller något som har andra egenskaper som gör att den står ut från mängden. Då märker vi produkterna med det gyllene äpplet. Ibland kostar det någon krona mer, men oftast inte. Som sagt, i en ideal värld är allt vi säljer premium.